Voedingswaarde

Maak de juiste combinaties!

 

Binnen het Sanaslank assortiment zijn inmiddels ruim 250 verschillende eiwitrijke en koolhydraatarme producten te vinden. Van zoet tot hartig en van poedervorm tot kant en klaar, er is voor ieder wat wils!

 

Qua voedingswaarden zijn er bepaalde soorten producten die wat hoger zijn in koolhydraten, zoals de repen, wafels en een aantal warme eiwitmaaltijden. Omdat er per dag maximaal 50 gram koolhydraten mag binnenkomen is het verstandig om altijd goed te kijken naar de hoeveelheid koolhydraten per product. Tenzij je de weekpakketten volgt natuurlijk dan heeft SanaSlank Nederland dat al voor je gedaan.

 

Van de volgende producten kan het beste maximaal 1x per dag iets genomen worden:

Hartige croutons

Chocolade rondjes

Repen,reep caramel crunch, frambozen crunch, honing-zwarte bes, melk chocolade cocos crunch, caramel, chocolade kaneel en cookie cream

Wafels zoet

Wafels hartig

Chocoladeballetjes

Warme eiwitmaaltijden spaghetti bolognaise, hachee en chili

Brownie/Minicake

Muesli

Pasta met saus

 

Als richtlijn kun je aanhouden: meer dan 10 gram koolhydraten per eiwitmaaltijd? Maximaal 1 keer per dag! Minder dan 10 gram koolhydraten per eiwitmaaltijd? Mag meer keer per dag.

 

Tip: Producten hoog in koolhydraten kunnen best meer keer per dag, maar houd er dan rekening mee dat de overige producten lager in koolhydraten zijn. Vergeet niet om dagelijks de koolhydraten uit groenten ook mee te tellen!

Voor de voedingswaarde informatie per product is er een handige lijst! Hier vind je alle SanaSlank producten met de hoeveelheid kcal, eiwitten, koolhydraten, vetten, verzadigd vet en vezels.

 

 

 

© 2012 Prolijn. Ontwerp en realisatie: VisieCom