Voordelen

 

Wat zijn de voordelen van het eiwitdieet?

·         Gewicht verliezen en zichtbaar resultaat.

·         De eiwit producten bestaan voornamelijk uit plantaardige eiwitten zoals soja of erwten en niet uit dierlijke eiwitten.

·         Door de verlaging van de hoeveelheid koolhydraten raakt het lichaam in ketose, tijdens deze natuurlijke reactie van het lichaam wordt opgeslagen lichaamsvet afgebroken voor energie

·         Eiwitten worden in het lichaam langzamer verteerd dan koolhydraten en vetten. Om die reden verzadigen eiwitten goed.

·         De producten verkocht door Prolijn zijn rijk aan eiwit en werken daarom verzadigend.

·         Eiwitten zijn bouwstenen van de spieren. Veel eiwit draagt bij aan de opbouw van spiermassa.

·         Andersom kan veel eiwit bijdragen aan het verkleinen van de spierafbraak tijdens het afvallen.

·         De bloedsuikerspiegel blijft door de verlaagde inname van koolhydraten meer constant, waardoor er minder behoefte is aan suikers.

·         De eiwitproducten zijn lekker, gevarieerd en makkelijk te bereiden.

·         Met de producten verkocht door Prolijn hoeft u geen calorieën te tellen, eet u 6 keer per dag en nuttigt u dagelijks 2 maal een flinke portie verse groenten.

·         De eiwitproducten zijn op diverse manieren te gebruiken: om af te vallen, om op gewicht te blijven, als verantwoord tussendoortje en als extra eiwitbron voor bijvoorbeeld ouderen of sporters.

·         Het is mogelijk om het eiwitdieet onder intensieve wekelijkse begeleiding te volgen.

·         Prolijn verkoopt een uniek begeleidend boek met 76 heerlijke recepten.

·         Ter aanvulling van het dieet worden voedingssupplementen gebruikt om de behoefte aan vitaminen en mineralen aan te vullen. De supplementen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik bij een eiwitdieet en hier volledig op afgestemd.

© 2012 Prolijn. Ontwerp en realisatie: VisieCom