Wat ons Prolijn anders maakt

Prolijn verkoopt meer dan 300 verschillende producten, van de gewone omeletten tot hele goede eiwitrijke toast. Van een shake tot een pasta. Dit maakt het makkelijker vol te houden.

 

Daarnaast koop je bij Prolijn al een eiwitrijke maaltijd vanaf €1,40!

 

Nog meer redenen om eens langs te komen in onze winkel:

 

  • Je hebt al eerder een eiwitrijk dieet gevolgd en weet hoe het werkt. Je zoekt alternatieven voor lekkere maar verantwoorde tussendoortjes.
  • Je hebt ‘last’ van een paar kilootjes teveel en wilt zonder  een streng dieet te volgen toch die kilo’s kwijt. Wij geven in de winkel voedingsadvies hoe dit op een makkelijke en smakelijke manier te doen.
  • Je vindt niet alles lekker, maar bent op andere sites of winkels verplicht om een doos met dezelfde smaak te kopen. Bij Prolijn niet! Je kiest zèlf wat je wilt. Ook kun je producten ruilen als de smaak je toch niet bevalt.

 

 

Kom eens langs en je zult verbaasd zijn over de ruime keuze en de prijs!  Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de wekelijkse aanbiedingen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2012 Prolijn. Ontwerp en realisatie: VisieCom